Zoekwoorden onderzoek

710.00

 

Je ontvangt het zoekwoorden onderzoek in Excel format.

 

  • Een lijst met honderden belangrijke zoekwoorden voor je website op basis van mijn research
  • Gemiddeldes van zoekvolme per jaar en periode
  • Accurate zoekvolumes per maand (up to date)
  • Een indactie van de SEO moeilijkheid per zoekwoord

Beschrijving

Met een zoekwoorden onderzoek krijg je een inzicht waar mensen die op jouw website of die van concurrenten uitkomen op zoeken. Super nuttig dus! Als je de juiste zoekwoorden in kaart hebt, die interessant en relevant zijn voor je bedrijf, dan kan je hier content over schrijven, gebruiken in PPC campanjes of met link building, Waardoor je relevante bezoekers naar je website kan laten komen die je kan converteren in klanten.

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Onderzoek naar zoekwoorden is het proces van het vinden van zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Het is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en content marketing, maar het kan ook helpen bij pay per click (PPC) advertentiecampagnes op platforms zoals Google Adwords.

Zoekwoordenonderzoek helpt je te identificeren waar mensen naar zoeken, zodat je effectieve content kan creëren om aan die behoeften te voldoen.

Wanneer je zoekwoordenonderzoek doet, kijk je naar twee belangrijke dingen:

  • Het zoekvolume van een zoekwoord
  • De concurrentie op een zoekwoord (hoe moeilijk het is om erop te scoren.

Waarom is het doen van keyword research zo belangrijk?

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap in elke SEO-campagne.

Zoekwoorden zijn essentieel om je doelgroep te begrijpen, je bedrijf te definiëren en een contentmarketingstrategie te ontwikkelen. Dit helpt je om erachter te komen waar mensen naar zoeken, zodat je content kan creëren die relevant is voor hun interesses en behoeften.

Zoekwoorden onderzoek is ook nuttig voor SEO. Als je niet weet waar mensen naar zoeken, hoe kan je jouw website dan optimaliseren om in zoekmachines te scoren?

Keyword research is het vinden en onderzoeken van zoekwoorden, dat zijn woorden of zinnen die mensen gebruiken om content op het web te vinden.

Waarom je met mij zou moeten samenwerken

Als je op zoek bent naar een professional om je te helpen met je zoekwoorden onderzoek, dan ben ik de juiste persoon voor jouw organisatie.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van SEO en keyword research en heb dit onder andere voor ALDI, Jobsora en honderden andere bedrijven gedaan, in verschillende landen en in verschillende sectoren.

Daarnaast gebruik ik de zoekvolumes die rechtstreeks vanuit Google komen. Bij besteding van duizenden euro’s per maand aan Google Ads krijg je toegang tot die data, dit is iets wat veel andere SEO specialisten niet gebruiken. Als je gebruik maakt van standaard SEO tools, zoals Ahrefs of Semrush zal je ook niet die juiste data krijgen.

De eerste stap naar organische groei

Ik hoop dat je met deze informatie een idee hebt h heeft geholpen het belang van zoekwoord onderzoek te begrijpen, en hoe het u kan helpen uw bedrijf te laten groeien. Als u op zoek bent naar iemand die weet wat ze doen als het gaat om keyword onderzoek, dan ben ik uw man! Ik heb door de jaren heen met honderden klanten gewerkt en kan ervoor zorgen dat we het meeste uit onze tijd samen halen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.